Dakwerken

Platte daken

Ook als het om platte daken gaat, gaan wij voor kwaliteit. Afhankelijk van de situatie en de wens van de opdrachtgever gebruiken we het traditionele mastiekwerk, bitumineuze dakrollen of de modernste kunststoffolie. Wij willen immers alleen de beste kwaliteit leveren tegen een goede prijs. We denken op de lange termijn. Een dak heeft heel wat te verduren. En wat dacht u van een groendak? Een stukje 100% natuur op hoogte!

Er zijn diverse dakbedekkingen voor platte daken. Wij geven u hier een aantal mogelijkheden.

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking, in de volksmond ook wel bekend als 'roofing' of 'dakleer' is duurzaam en zeer gemakkelijk te verwerken. Hierdoor is dit materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Maar vooral voor platte en licht hellende daken is deze dakbedekking vaak de ideale oplossing.

Kunststof dakbedekking

Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Voordeel van kunststof dakbedekking is dat het milieuvriendelijk is. In veel gevallen is het volledig recyclebaar. Bovendien is het relatief dun en daardoor licht in gewicht. Hierdoor kan vaak worden volstaan met een lichtere onderconstructie. Kunststof dakbedekkingen zijn er in talloze soorten en types maar kunnen in hoofdlijnen ondergebracht worden in EPDM, ECB, PVC of TPO dakbedekking.

Energie-wijzer  (Rescert gecertificieerd)
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin